Stůl Tanzani 120×80 cm – masivní akátový konferenční stolek od Moebel Living

Stylový konferenční stolek Tanzani je skvělým doplňkem do každé kanceláře nebo obývacího pokoje. Při jeho výrobě bylo použito masivní lakované akátové dřevo s ponechaným přírodním odstínem, který dokonale kontrastuje s černou barvou podnoží.

Jedinečná kresba dřeva

Díky tomuto přírodnímu odstínu vyniká nádherná kresba použitého dřeva. To dodává výrobku na jeho originalitě a každý stůl je díky tomu unikátní.

Stůl Tanzani 120x80 cm

Podnože ve tvaru písmene „X“

Jedinečnou masivní dřevěnou desku doplňují podnože z černé lakované oceli ve tvaru písmene „X“. Tento designový prvek dokonale doplňuje celkový štýl stolu a poskytuje mu stabilitu.

Stůl Tanzani 120x80 cm

Údržba stolu

Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Původní cena tohoto stolu je 12 290 Kč, ale nyní ho můžete zakoupit na stránkách Brega za speciální cenu 10 290 Kč. Pokud tedy hledáte krásný a kvalitní konferenční stolek, není třeba hledat dál. Stůl Tanzani 120×80 cm od Moebel Living bude skvělým doplňkem do vašeho interiéru.

Zde si můžete stůl Tanzani zakoupit