Falco Sedací souprava Karel UNI 04 Inari 91/D511: Komfort a design ve vaší domácnosti!

Karel je moderní sedací souprava s nádechem elegance. Její předností je pohodlí, praktičnost a univerzální použití. Můžete si ji podle potřeby sestavit jako levou nebo pravou, což je výhoda při zařizování obývacího pokoje. Nemusíte přemýšlet do jakého rohu postavíte sedací soupravu, jednoduše ji podle potřeby přizpůsobíte.

Falco Sedací souprava Karel UNI 04 Inari 91/D511

Pohodlí při sezení zajišťuje kombinace pružin bonell s kvalitní PUR pěnou a velké opěrné polštáře, které jsou odnímatelné, takže si je můžete přizpůsobit svým potřebám. Praktickou stránkou sedací soupravy je úložný prostor a možnost rozložení k občasnému přespání Vaší návštěvy.

Vyberte si z široké nabídky potahových látek

Máme pro Vás připravenou širokou nabídku potahových látek, které můžete k sedací soupravě Karel UNI 04 Inari 91/D511 vybrat. Od neutrálních odstínů až po výrazné barvy včetně vzorovaných látek. Záleží jen na Vás, jaký styl chcete do svého domova vnést.

Vyberte si z široké nabídky potahových látek

V ceně sedací soupravy jsou 4 velké opěrné polštáře a dva malé dekorační polštářky. Ostatní vyobrazené dekorace nejsou v ceně. Sedací souprava bude dodána v potahové látce, která je vyobrazená na fotografii.

Získejte moderní nábytek kvalitní zpracování a designu

Sedací souprava Karel UNI 04 Inari 91/D511 je vyrobena z prvotřídních materiálů, které zajišťují nejen pohodlí, ale také pevnost a odolnost. Vzhledem k jejímu univerzálnímu použití se hodí i do menších prostor, které chcete opticky zvětšit a působit moderním dojmem.

Pojďte si pro něj do našeho obchodu a zařiďte si svůj obývací pokoj tak, jak jste vždy chtěli. Kombinujte s dalším nábytkem a dekoracemi a tvořte si svůj vlastní styl.

Získejte moderní nábytek kvalitní zpracování a designu

Falco Sedací souprava Karel UNI 04 Inari 91/D511 je prostě šikovná a vkusná volba pro ty, kteří to mají rádi praktické a krásné zároveň.