Recenze sprchové baterie Grohe Eurostyle New s výpustí 150 mm chrom 33590003

Chcete koupit novou sprchovou baterii? Pokud ano, možná vás bude zajímat novinka od renomovaného výrobce Grohe – páková nástěnná sprchová baterie s výpustí. V tomto článku Vám přinášíme detailní recenzi baterie Grohe Eurostyle New s výpustí 150 mm chrom 33590003.

Oblý design s chromovým provedením

Již při prvním pohledu na tuto sprchovou baterii zaujme její oblý design a moderní chromové provedení. Baterie se skvěle hodí do moderní koupelny a díky rovnoměrně zaobleným hranám je velmi příjemná na dotek. Kvalitní materiály jsou záruku dlouhé životnosti a odolnosti.

Jednoduchá montáž a obsluha

Při montáži nezaznamenal naše redakce žádné potíže. Instalace je snadná a srozumitelná, navíc jsou k baterii přiložena všechna potřebná příslušenství. Samotná obsluha není nijak náročná, ovládání je intuitivní a rychlé. Baterii můžete snadno a pohodlně ovládat jednou rukou.

Výpust a rozteč baterie

Výpust s délkou 150 mm patří mezi hlavní přednosti této sprchové baterie. Díky tomu máte dostatek prostoru pro umytí se v jakékoli pozici. Rozteč baterie 150 mm je také výhodou, protože pokud nahrazujete svou starou baterii, není nutné dělat nové otvory do zdi. Jednoduše ji namontujete na původní místo.

Závěr

Odkaz na produkt: https://www.nabytekted.cz/produkt/sprchova-baterie-grohe-eurostyle-new-s-vypusti-150-mm-chrom-33590003

Baterie Grohe Eurostyle New s výpustí 150 mm chrom 33590003 je skvělou volbou pro moderní koupelny. Oblý design a do detailu propracovaný chromový povrch dodají místnosti nádech elegance. Snadná montáž a obsluha spolu s výpustí s délkou 150 mm zajišťují pohodlné a rychlé použití. Celkově vzato je tato sprchová baterie velmi kvalitní a spolehlivá volba pro každou koupelnu.

Sprchová baterie
Koupelna